Algemene informatie

Palet Welzijn, Kleurrijk in Kracht

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet van activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Wilt u meer informatie over Palet Welzijn? Dan kunt u contact met ons opnemen op 0800-935 945 6 (gratis) of een e-mail sturen naar info@paletwelzijn.nl

Contactinformatie

 0800-93 59 456 ((gratis))Antwerpseweg 72803PB Gouda www.paletwelzijn.nlLaatste controle: december 2019

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Maaltijdservice

De maaltijdservice aan huis is opgezet om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Wanneer u niet meer in staat bent om zelf voor een warme maaltijd te zorgen, komt u voor de maaltijdservice in aanmerking. Gehandicapten of gezinnen waar tijdelijk de verzorger is uitgevallen...

Mantelzorgondersteuning

Bij Mantelzorgcentraal   kun je terecht voor de laatste actuele informatie, advies en met vragen op het gebied van persoonlijke begeleiding, emotionele steun, het (tijdelijk) overnemen van regeltaken of respijtzorg.

Onafhankelijke clientondersteuning

Advies en begeleiding op het gebied van wonen en welzijn voor ouderen.

Ouderenbus

De Ouderenbus is een vervoersvoorziening voor personen met een mobiliteitshandicap. Er rijden twee Ouderenbussen door Zoetermeer: buslijn 65 en 66. Zij hebben beiden een eigen dienstregeling, die verkrijgbaar is via de vrijwillige chauffeurs.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: