Proclaimer

Proclaimer

Elkander is samen met haar partners verantwoordelijk voor de informatie op deze website en voor het doorgeven van informatie vanuit de sociale kaart. U mag dan ook verwachten dat wij de grootst mogelijke zorg besteden aan de juistheid en actualiteit van de informatie.

Gegevens in de sociale kaart

De gegevens uit de sociale kaart Invis zijn afkomstig van veel organisaties, zoals de gemeente, de bibliotheek, instellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, etc. Zij zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van hun eigen gegevens.

Het is de taak van Elkander om de organisaties er regelmatig op te wijzen hun gegevens te controleren en eventueel te actualiseren. Mocht u onjuistheden tegenkomen, dan kunt u dit aan ons melden. Dit kunt u doen door bij de gegevens van de organisatie op 'Feedback' te klikken en het formulier in te vullen. U kunt ook een mail sturen naar service@elkander.nl.

Wij kunnen eventuele fouten in de gegevens van de sociale kaart helaas niet uitsluiten. Om deze reden kunt u uw gemeente en Elkander niet aansprakelijk stellen op basis van informatie op deze sociale kaart.

Onjuistheden melden

De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Onjuistheden kunt u melden door de tekst te openen en op de knop 'Feedback' te klikken. U kunt dan het beoordelingsformulier invullen. U ook een e-mail sturen aan info@elkander.nl.

Wanneer de opmerking gaat over content van een van onze partners of een organisatie in de sociale kaart, sturen wij deze opmerking door naar degene die verantwoordelijk is voor het beheer van deze tekst of organisatiegegevens

Aan de teksten op Zoetermeerwijzer kunt u geen rechten ontlenen.

Gebruiksdoel teksten en afbeeldingen

Het vermenigvuldigen en verspreiden van informatie op deze website is alleen toegestaan voor organisaties met niet-commerciële doeleinden. Neem contact op met Elkander om hiervoor toestemming te vragen: info@elkander.nl.

Foto's en andere afbeeldingen op deze website mag u niet gebruiken.

Teksten van Stichting Opvoeden.nl

Stichting Opvoeden.nl is verantwoordelijk voor het beheer, het up-to-date houden en de doorontwikkeling van de informatie voor ouders en opvoeders over opgroeien, opvoeden en gezondheid op deze website. De betrokken kennis- en thema-instituten zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Zij zorgen ervoor, dat de informatie klopt en actueel is. Informatie van Stichting Opvoeden.nl kunt u herkennen aan het keurmerk.

Komt u toch pagina's tegen waarvan u denkt dat er onjuiste informatie op staat? Laat dit dan alsjeblieft weten via contact@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200. Alvast bedankt!

Persoonlijk gebruik van de teksten van Stichting Opvoeden.nl is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van deze teksten is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen: contact@stichtingopvoeden.nl.

Teksten van Stimulansz

Stimulansz is verantwoordelijk voor het beheer en het actualiseren van de informatie over Werk en Inkomen op deze website. Stimulansz heeft een eigen redactie met een uitgebreide kennis van het brede sociale domein. Uitgangspunt is 100% actuele en betrouwbare teksten.

Komt u toch teksten tegen waarvan u denkt dat deze niet correct zijn? Dan kunt u dit laten weten via info@stimulansz.nl.

Surfgedrag en privacy

Voor de verdere ontwikkeling van deze website en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden bezoekersstatistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie u bent. U zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.