Algemene informatie

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) bieden wij sociale en praktische hulp. Ilyada heeft vakbekwame begeleiders in dienst die u één op één ondersteuning bieden in het organiseren en regelen van praktische zaken in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld, hulp bij financiën, post en administratie. Tevens bieden wij ook hulp bij uw dagindeling en het verbeteren van uw netwerk, etc.
Ook kunnen cliënten zich aanmelden in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in groepsverband zinvolle dagbesteding, waarbij verschillende (workshops) dagactiviteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten zijn er vooral om ervoor te zorgen dat de cliënten in groepsverband kunnen netwerken, participeren en de mogelijkheid krijgen assertiever te handelen.
Ilyada gelooft in een sterke basis voor de jeugd. Ilyada biedt diensten aan met betrekking tot het ondersteunen van uw opvoeding. Dit is bedoeld voor gezinnen met kinderen/jongeren, waar sprake is van problemen met uiteenlopende hulpvragen op het gebied van opvoeden en ontwikkeling. De behandeling is bedoeld voor het aanleren van vaardigheden en gedragsveranderingen.

Contactinformatie

 010-21 31 218 (Kantoornummer)Aelbrechtskade 2003023JM Rotterdam www.ilyada.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Openingstijden

Hulpaanbod

Begeleiding individueel

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) bieden wij sociale en praktische hulp. Ilyada heeft vakbekwame begeleiders in dienst die u één op één-ondersteuning bieden in het organiseren en regelen van praktische zaken in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld, hulp bij...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod