Algemene informatie

Het Algemeen Thuiszorgbureau (ATZB), is een AWBZ erkende thuiszorgorganisatie, die vanaf januari 2009 actief is als gespecialiseerde thuiszorgaanbieder voor Zoetermeer en omgeving. Wij zijn een ambitieuze en gemotiveerde organisatie die er naar streeft mensen te ondersteunen in hun behoefte zo lang mogelijk 'thuis' te blijven wonen. Wij leveren dagelijks inspanningen om 'belevingsgerichte zorg' te leveren, dat wil zeggen zorg met respect voor de leefcultuur van de cliënt. Ons cliënten bestand is zeer divers, omdat wij iedereen helpen die (tijdelijk) de dagelijkse zorg voor zichzelf of zijn/haar gezin niet aankan. Ons deskundig team van huishoudelijke medewerkers laat zich het best omschrijven als een team met; (a) sterke sociale en communicatieve vaardigheden; (b) een werkhouding die zich laat kenmerken door alertheid en inlevingsvermogen en; (c) een groep gemotiveerde en betrouwbare mensen.
Voor Zoetermeer door Zoetermeer
Het ATZB is gevestigd in Zoetermeer en werkt met medewerkers die afkomstig zijn uit Zoetermeer. Wel zo prettig om te werken met hulpen die weten wat er in Zoetermeer leeft. Onze kantoor zit in het stadshart van Zoetermeer vlak bij het gemeentehuis als u ons persoonlijk wilt spreken bent u altijd van harte welkom.
Algemeen Thuiszorg Bureau, 
J.L. van Rijweg 133A, 2713 HZ Zoetermeer
Tel: 079 – 3 312 412  Bereikbaar: Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 16:30
Email: zoetermeer@atzb.nl Website: www.atzb.nl

Contactinformatie

 079-33 12 412J.L. van Rijweg 133A2713HZ Zoetermeer www.atzb.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Hulpaanbod

Huishoudelijke hulp HV1

Zorgdragen voor het instandhouden c.q. stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt ten aanzien van de huishoudelijke taken. Verricht huishoudelijke taken zoals: stof afnemen, afwassen, vegen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bedden opmaken, textielverzorging, sanitair schoonmaken en alle voorkomende werkzaamheden op huishoudelijk gebied.

Huishoudelijke hulp HV2

Zorgdragen voor het instandhouden c.q. stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt ten aanzien van de huishoudelijke taken. Verricht huishoudelijke taken zoals: stof afnemen, afwassen, vegen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bedden opmaken, textielverzorging, sanitair schoonmaken en alle...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod