Algemene informatie

Het GLD is een professionele organisatie die zonder onderscheid des persoons materiële en immateriële hulp verleent aan mensen die om uiteenlopende redenen een direct of indirect beroep doen op de organisatie.

Contactinformatie

 070-31 15 540St. Barbaraweg 42516BT 's-Gravenhage www.legerdesheilsdenhaag.nlLaatste controle: mei 2019

Plan route

Postadres
Bezig met opzoeken... 42516BT Bezig met opzoeken...

Contactpersoon

Hulpaanbod

'10' voor Toekomst

Integrale aanpak leren gezinnen omgaan met hun problemen. Als het kan, betrekken we het eigen netwerk van het gezin bij het hulpverleningsproces. Bij ons krijgt het gezin een eigen gezinscoach die één tot twee keer per week op bezoek komt en begeleidt op tien verschillende leefgebieden: 1....

Bij Bosshardt Zoetermeer

Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.

Crisisopvang zwerfjongeren

Jeugdhuis Vliet & Burgh biedt (crisis)opvang en observatie aan kinderen van 6 t/m 12 jaar Opvang van kinderen van 6-12 jaar vindt plaats in een leefgroep.

Domus

Domus is een beschermde woonvorm voor dak- en thuisloze mensen die nergens anders terecht kunnen. Zij krijgen 24-uurs begeleiding, een eigen kamer en benodigdheden voor het eerste levensonderhoud. De zorgvraag van de cliënt staat centraal en er worden individuele afspraken gemaakt over...

Grijs Genoeg(en)

Ambulante woonbegeleiding voor zorgmijdende ouderen.

Herstart

Op basis van een intake wordt een hulpverleningstraject voor de client opgesteld. Door middel van individuele begeleiding wordt gewerkt aan het aanleren van vaardigheden met als uiteindelijk doel een zelfstandige huisvesting of begeleid wonen.

Hier & Nu dagopvang

Dak- en thuisloze mensen kunnen overdag terecht bij Hier en Nu voor een praatje, een kop koffie en diverse andere faciliteiten.

Housing First

Een individuele woning met (intensieve) begeleiding en ondersteuning op alle leefgebieden.

Huis en Haard

In deze beschermde woonvorm krijgen de cliënten een eigen kamer en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Dit maakt Huis en Haard voor velen een beschermd en veilig thuis. De hulp van Huis en Haard sluit aan bij wat de cliënt nodig heeft. Er is aandacht voor psychiatrische problematiek,...

JongLeren - Vliet & Burgh

Jeugdhuis Vliet & Burgh biedt (crisis)opvang en observatie aan baby\'s en kinderen t/m 12 jaar Opvang van jonge kinderen 0-5 jaar vindt plaats in een pleeggezin. Opvang van kinderen van 6-12 jaar vindt plaats in een leefgroep.

Nazorg Ex-Gedetineerden

Mensen die net uit detentie komen hebben vaak ondersteuning nodig bij hun re-integratie op het gebied van wonen en participatie. We helpen hen bij het vinden een zinvolle dagbesteding, steunende contacten en waar wenselijk het trainen van woonvaardigheden.

Perspektywa

Dak- en thuisloze mensen kunnen terecht bij Perspektywa voor warm eten, een bed, ontbijt, douchen, en een gesprek in hun eigen taal.

Vast & Verder

In een tot twee jaar ontwikkelen zij onder meer hun sociale vaardigheden, woonvaardigheden en leren zij omgaan met verslavingsproblemen en de aanpak van hun schulden. Vast en Verder is een erkend penitentiair programma. De jongeren wonen intern, waar zij steeds meer eigen verantwoordelijkheden...

Voortgang

Tijdelijke ambulante woonbegeleiding voor volwassenen

Voortgang groepswonen en omklapwoningen

De woning en begeleiding is bedoeld voor mensen die geen eigen huis hebben en bij wie meerdere problemen tegelijkertijd spelen, waarbij het ontbreken van woonvaardigheden in het oog springt. Daarnaast kan er sprake zijn van verslaving, schulden en/of psychiatrische problemen. De dagstructuur ontbreekt, evenals een passende dagbesteding.

Zij aan Zij tienermoeders

24-uursopvang met plaats voor 10 vrouwen met hun (aanstaande) kind.

Zij aan Zij vrouwen

24-uursopvang met plaats voor 32 vrouwen met hun kinderen. Tevens 4 bedden beschikbaar voor acute noodsituaties.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Religieuze instelling Welzijnswerk