Algemene informatie

Het verliezen van werk is heftig. Het kan bijvoorbeeld zorgen voor het verlies van status, inkomen, zelfvertrouwen, sociale contacten of zingeving. In zo'n situatie kan het van grote meerwaarde zijn om een maatje naast je te hebben staan, die je motiveert, aanmoedigt en ondersteunt.

JobHulpMaatje is uniek omdat we aandacht schenken aan praktische zaken, maar ook aandacht hebben voor jou als persoon en jouw omgeving. JobHulpMaatje is er helemaal voor jou!

What do you want to do ?New mailCopy

Contactinformatie

Forum 06-41 57 21 57 (co√∂rdinator)Stadhuisplein 12711EC Zoetermeer jhm-zoetermeer.nlLaatste controle: augustus 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet
Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden

Openingstijden

Hulpaanbod

JobGroup

In een JobGroup krijg je in ca zeven bijeenkomsten meer duidelijkheid over wie je bent, wat je wil en wat je kan. De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen en elkaar een stap verder te helpen. What do you want to do ?New mail Copy

JobHulpMaatje

Een maatje is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger die graag naast een werkzoekende staat. Een maatje biedt mentale en praktische ondersteuning en denkt mee over mogelijkheden om (on)betaald werk te vinden.

NetWerken - SolliciterenNu

In de workshop krijg je tips over het nieuwe solliciteren, maar ga je vooral ook samen aan de slag: met het op orde krijgen van een stevig verhaal, en een goede presentatie. En ook met het werken aan belemmerende overtuigingen. En in het bijzonder met het verstevigen en gebruiken van netwerken....

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching & Counseling Coaching of loopbaanbegeleiding
Vergelijk hulpaanbod