Durf & Zijn Coaching en ...

06-30 28 30 00Bleiswijkseweg 552712PB ZoetermeerGecontroleerd: september 2018

Durf & Zijn Coaching en Loopbaanadvies

Coaching & Counseling

Durf & Zijn is gespecialiseerd in het individueel coachen, counselen en adviseren rondom persoonlijke ontwikkeling, functionerings-, loopbaan- en mobiliteitsvragen. We helpen graag bij het verkennen van de arbeidsmarkt en zorgen ervoor dat cliënten goed voorbereid de arbeidsmarkt opgaan.

Coaching vindt plaats op locaties in de regio Haaglanden en Rotterdam en regelmatig in Het Coachhuis, een landelijk netwerk met sfeervolle coachruimtes. Deze panden zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Loopbaanbegeleiding

Na een kennismaking benoemen we wat concreet het doel moet zijn van de begeleiding. Dat wordt vastgelegd in een plan van aanpak, waar ook in staat hoe vaak we elkaar zullen spreken, welke instrumenten worden ingezet en wat de kosten zijn. Na instemming gaat het traject van start en zullen we elkaar 1x per 14 dagen spreken.

Mobiliteitsadvies/VWNW-begeleiding

Durf & Zijn beschikt over ruime ervaring met het begeleiden van vrijwillige en verplichte VWNW-kandidaten en weet aan welke eisen een dergelijk traject moet voldoen.

Coaching en Counseling

Als coach/counselor bied ik je in alle rust de ruimte om je verhaal te doen, zonder te veroordelen of je direct te overladen met goedbedoelde adviezen. Ik wil op een eerlijke, respectvolle en gelijkwaardige met je samenwerken en daarbij houd ik rekening met ieders normen, waarden, wensen en... Lees meer

Bezoekadres

Coachhuis ZoetermeerBleiswijkseweg 55 2712PB ZoetermeerRouteGehandicaptenparkeerplaats(en)Toegankelijk: RolstoeltoegankelijkRolstoeldoorgankelijkLift of traplift aanwezig

Contact

LinkedinKVK 60357665