Algemene informatie

WZH Oosterheem
WZH Oosterheem staat in de jongste wijk van Zoetermeer en is centraal gelegen. Het winkelcentrum ligt om de hoek en de wekelijkse markt staat voor de deur. WZH Oosterheem is een modern en sfeervol woonzorgcentrum en van alle gemakken voorzien. Komt u snel een kijkje nemen?

Specialistische zorg WZH Oosterheem heeft vele mogelijkheden op het gebied van zorg, begeleiding en behandeling. Wij bieden:
• kleinschalig wonen voor mensen met dementie;
• wonen met zorg en behandeling bij een chronische lichamelijke aandoening;
• dagactiviteitencentrum.

Contactinformatie

 079-34 43 000 (algemeen nummer)Florence Nightingalelaan 922721NP Zoetermeer www.wzh.nl www.wzh.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Contactpersonen

Hulpaanbod

Begeleid wonen in leefstijlgroepen voor ouderen met dementie

In Hoge Veld wonen ouderen met dementie met elkaar in kleine groepen van circa 6 bewoners in een omgeving die aan het eigen "thuis" doet denken. De stijl van leven is het gemeenschappelijk element voor het met elkaar wonen en is terug te vinden in het dagritme, inrichting, activiteiten,...

Garantwoningen: zelfstandig wonen met zorg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Servicepunt, het aanspreekpunt voor al uw vragen 070 - 890 19 95.

Kleinschalige woonvorm in leefstijlgroepen: wonen zoals thuis

Wonen zoals thuis: begeleid wonen in leefstijlgroepen. In Hoge Veld wonen ouderen met dementie met elkaar in kleine groepen van zes/zeven bewoners in een omgeving die aan het 'eigen thuis' doet denken. Bewoners hebben daarnaast hun eigen woon/slaapkamer en ruime badkamer.

Ontmoetingscentrum voor dementerende ouderen

Het programma is gericht op het zoveel mogelijk op peil houden van het lichamelijk en geestelijk welbevinden.

Servicepunt

vragen over evenementen, verenigingen, uitstapjes etc. maar ook voor het invullen van formulieren, vragen over wonen, over indicaties en zorg.

Wachtlijstzorg

Er komt een medewerker op huisbezoek en we onderhouden telefonisch contact. Men kan gedurende de tijd voor opname gebruik maken van het dagactiviteitenprogramma van het Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld of zorg bij u thuis.

Woon-Zorg abonnement

Het Woon-Zorg abonnement garandeert zorg en ondersteuning op het moment dat u dat nodig heeft. Als abonnee kunt u in geval van nood een beroep doen op WZH Hoge Veld. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. In noodsituaties wordt u direct opgevangen en krijgt u de zorg en begeleiding die...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis
Vergelijk hulpaanbod