Krijg overzicht op uw geld

Wilt u grip op uw geld? Kijk dan de video’s van Naïma. Zij helpt u stappen te zetten naar overzicht op uw geld. Zo weet u altijd of u geld genoeg heeft voor een rekening of iets leuks.’

Wat zijn de stappen die u hier gaat vinden?

In een serie van tien video’s neemt Naïma u mee in hoe u overzicht krijgt op uw geld. Ze laat zien wat u zelf kunt doen en lukt het niet dan wijst ze de weg naar plekken waar hulp is.

Onderdeel van de serie is een administratie challenge in vier stappen met verrassende opdrachten. Deze helpt u om de basis in orde te krijgen. Dat biedt overzicht. Waarmee u uw geldzaken gezond krijgt en gezond kan houden.

Verder komen onderwerpen voorbij die een rol spelen in omgaan met geld, voor iedereen. Maakt niet u of uw inkomen hoog is of juist laag, of u jong bent of ouder, misschien werkt, studeert of onderneemt. Overzicht op geld is voor iedereen belangrijk.

Kijken en vragen stellen

Elke twee weken verschijnt er een nieuwe video. Die duurt ongeveer 20 – 30 minuten. Bij een nieuwe video zijn er drie uitzendingen waarbij u tijdens de uitzending vragen kunt stellen in de chat. Naïma en Willemijn beantwoorden deze vragen. Zij weten alles over omgaan met geld. Maar kennen ook alle organisaties in Zoetermeer die kunnen helpen als u net wat hulp nodig hebt.

Uitzendingen met chat

Uitzendingen met chat zijn altijd op een maandag om 10.00 uur, een dinsdag om 16.00 uur en op woensdag om 20.00 uur. Meedoen is altijd anoniem. U geeft bij meedoen een naam op, die mag u gewoon verzinnen. U bent ook de enige die uw vragen en antwoorden in de chat kunt zien. Geef ook geen persoonsgegevens door via de chat!

Naïma en Willemijn verwijzen u voor persoonlijker advies altijd door naar het mailadres shv@zoetermeer.nl onder vermelding van Video.

Uitzending gemist?

Uitzending gemist? Geen ramp. Verderop staat een overzicht van de video’s die al zijn geweest. Die kunt u net zo vaak bekijken als u wilt. Alleen kunt u in de chat geen vragen meer stellen.

Wel vragen? Mail dan uw vragen naar mailadres shv@zoetermeer.nl onder vermelding van Video.

Eerst volgende uitzending

Eerst volgende uitzending "Geld maakt gelukkig".

Tijdens deze live uitzending maakt Naïma u bewust van de invloed van social media op uw geldgedrag en de invloed op de mentale gezondheid. Het webinar wordt in samenwerking met het Jongeren Informatie Punt (JIP) georganiseerd.

Kijk op een van de volgende dagen:

Let op: De uitzending begint precies op tijd. De linkjes voor iedere uitzending verschijnen uiterlijk een dag voor de uitzending.

Stap 1, 2 of 3 gemist? U kunt de video's onder het kopje "Video's" nog een keer terug kijken.

Wat kunt u verwachten in de video’s

Van begin januari tot begin mei 2021 behandelt Naïma in tien video’s verschillende onderwerpen die helpen bij het krijgen van overzicht in geld. Houdt daarom de aankondigingen van de live uitzendingen in de gaten.

Bestanden

Tips uitzending weg met
geldzorg week 2
PDF, 40,3 kB
Bijlage - Tips uitzending
stap 1 administratie
challenge.pdf
PDF, 104,4 kB
Mijn OMG Leven PDF, 6,93 MB
Tips Administratie
challenge stap 2 - Openen
en sorteren van post
PDF, 82,8 kB
Vergelijk hulpaanbod